Overslaan naar content

Waarom stagiairs?

We vinden het belangrijk dat we studenten een stage kunnen bieden om ervaring op te doen en nieuwe ideeën in te brengen. Zo creëren we een win-win. Wij zijn ervan overtuigd dat wij stagiairs een uitdagende opdracht kunnen bieden; HBM is constant in beweging en we zijn altijd bezig onszelf verder te verbeteren. Hierdoor is er voor stagiairs veel vrijheid bij het uitvoeren van een opdracht.

Stage lopen bij HBM

Volg jij een opleiding richting administratie, communicatie, retail of logistiek en ben je op zoek naar een stageplaats? HBM Machines is een erkend leerbedrijf voor meerdere opleidingen in deze richting. We zijn dan ook te vinden op stagemarkt.nl en bieden hier regelmatig leerplaatsen aan.

Op zoek naar een hbo stage? Stuur ons dan een mailtje met je stageverzoek en periode. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

"Bij HBM is iedereen bereid je te helpen en hierdoor kan veel bereiken. De systeembeheerders legden mij de eerste paar weken het systeem uit. Alle medewerkers op de werkvloer lieten mij het proces zien. De data analisten gaven me informatie om een probleem te identificeren. Nadat een herontwerp verzonnen was, heeft het management het benodigde personeel geregeld om het te implementeren. Het herontwerp had een redelijke invloed op de output van het bedrijf. Conclusie, je kan hier veel bereiken als je het zelf wil."

-- Jeroen, stagiair Bedrijfskunde

"Bij HBM Machines krijg ik de mogelijkheid om mij te ontwikkelen op het gebeid van marketing in de praktijk. Binnen het leuke team is er enorm veel kennis op het vlak van marketing, van content marketeers tot SEA specialisten. HBM Machines geeft mij ook de mogelijkheid om te ontdekken waar nou precies mijn interesses liggen en helpen mij als stagiair hierin te ontwikkelen."

-- Jordan, stagiair Marketing

Jouw verhaal hier?

Ben je enthousiast geworden en kom je ook graag stage lopen bij HBM? Stuur ons dan een mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.