Overslaan naar content

Onze medewerkers vertellen

Onze medewerkers vertellen waarom je ook bij HBM moet komen werken!

 • Ik werf nog steeds met veel plezier mijn eigen collega's. Werken bij HBM betekent veel vrijheid in het invullen van je functie. HBM kijkt goed naar wat jouw sterke kanten zijn en hoe je deze in kan zetten voor het bedrijf. De ambitite van het bedrijf is goed voelbaar op de afdelingen, we willen er met zijn allen echt voor gaan om nog beter en groter te worden.

  Saskia

  Recruiter

 • Je hebt een grote mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en beslisbevoegdheid. Je bouwt samen aan een betere performance en productiviteit. HBM is een sociaal bedrijf en de afdelingen zijn divers en in beweging.

  Dirk

  Supervisor

 • Bij HBM zijn er drie elementen aanwezig die maken dat ik mijn werk echt ontzettend leuk vind: de sfeer is goed, we zijn ambitieus en mijn functie heeft de juiste mix van werkzaamheden en uitdagingen. Kenmerkend voor de cultuur van HBM, zoals ik hem ervaar, is dat we informeel zijn, toegankelijk en ambitieus. De resultaten halen we met elkaar, dat staat vast, en dat geeft een heel fijne energie!  

  Lizalorra

  HR Business Partner

"Talent wins games, teamwork and intelligence win championships"

- Harald, manager klantenservice

Onze vacatures

HBM aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor onze vacatures. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerkers van HBM zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR Afdeling, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval dat een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Wat wij bieden

25 vakantiedagen

25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime rooster.

Personeelskorting

Werken bij HBM betekent korting op onze prodcuten!

Bonusregeling

Deel mee in het succes van HBM met een bonusregeling die kan oplopen tot 1,5 maandsalaris!

Veel vrijheid

Je krijgt veel vrijheid bij het uitvoeren van je werk en bent ondernemer binnen je functie.

Leuke personeelsuitjes

Onze personeelsverenging organiseert tijdens het jaar meerdere uitjes. Van sportief tot meer relaxed, voor ieder wat wils.

Borrels

Van de borrel één keer in de twee weken tot de nieuwjaarsborrel. Een leuke manier om je (nieuwe) collega's beter te leren kennen.

Open sollicitatie

Staat er op dit moment geen vacature tussen die bij je past maar wil je wél graag onderdeel worden van het HBM team? Stuur dan een mail naar onze recruiter via solliciteren@hbm-machines.com en laat ons weten naar wat voor soort functie je op zoek bent. Wij zijn hard aan het groeien dus kunnen jouw kwaliteiten op korte termijn wellicht goed gebruiken!

"HBM blijft groeien! Daardoor liggen er nog zoveel kansen. Gaaf om daar onderdeel van te zijn."

- Jenna, Digital Marketeer

Jouw procedure

Sollicitatie

Interesse? Stuur ons dan je sollicitatie.

Contact

Zien wij ook de match? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. In het eerste telefoongesprek bespreken wij wat jouw verwachtingen zijn en wat wij kunnen bieden.

Gesprek op locatie

Komen we er telefonisch uit? Dan volgt er een gesprek op locatie. Voor de meeste functies zullen er in totaal twee gesprekken op locatie worden gevoerd.

Aanbieding

Zijn alle gesprekken van beide kanten positief? Dan ontvang je zowel telefonisch als via de mail een aanbieding en kunnen wij je hopelijk zo snel mogelijk bij de HBM-familie verwelkomen!