Overslaan naar content

Store

Op het Gouwe Park in Moordrecht vind je onze winkel. Wat ooit begonnen is als een kleine winkel, is inmiddels een grote showroom van 1.400m2. Wat niet veranderd is, is de passie en klantgerichtheid van de medewerkers.

Store

Onze showroom is dé snoepwinkel voor iedere klusser met twee rechterhanden. Je vindt hier ruim 5.000 van onze artikelen verdeeld over twee verdiepingen.

Onze medewerkers zorgen ervoor dat de winkel er altijd tip top uitziet. Zij heten onze klanten welkom en zorgen ervoor dat zij niet alleen de locatie van onze producten te weten komen, maar ook het juiste advies krijgen. Onze verkoopadviseurs hebben een uitgebreide kennis van onze producten en weten precies welk gereedschap nodig is voor welke klus. Onze baliemedewerkers rekenen de artikelen af en verlenen nog de laatste service. Als team zorgen zij ervoor dat iedere klant tevreden de winkel uitgaat.

Join us

Verkoopadviseur

Heb jij een passie voor techniek, gereedschap en machines of ben je een handige klusser? Ben je graag dagelijks bezig met gereedschap en deel je dit enthousiasme met klanten? Stuur ons dan je cv via onderstaande knop!

Baliemedewerkers

Krijg jij energie van het te woord staan van klanten, het verkopen van mooie producten en het met een vrolijke noot tevreden stellen van klanten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop!