Overslaan naar content

Integratie specialist Boomi

Op locatie, Hybride
 • Waddinxveen, Zuid-Holland, Nederland
€ 4.000 - € 5.900 per maandIT

Functieomschrijving

Bij HBM Machines zijn we op zoek naar een talentvolle integratie specialist voor ons Boomi platform met een scherp oog voor bedrijfsbehoeften en een achtergrond in het bepalen van de juiste prioriteiten. Als onderdeel van het Boomi integratieteam, speel je een cruciale rol in het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen en het faciliteren van onze groei.


Wat ga je doen als Integratie Specialist bij HBM?

Om de verdere online groei van HBM mogelijk te maken zijn we twee jaar geleden gestart met een omvangrijk programma waarin alle kernsystemen worden vervangen. Aan de basis van dit programma staat ons integratieplatform op basis van Boomi, waarmee alle data uitwisseling tussen alle platformen en systemen plaatsvindt.

Samen met drie collega integratie specialisten houd jij je bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van geïntegreerde oplossingen met het Boomi-platform.


Jouw werkzaamheden

 • Je werkt actief samen werken met de business om de meest kritieke integratiebehoeften te identificeren en samen met het team van prioriteiten te voorzien.
 • Je analyseert bedrijfsprocessen en adviseert over de beste integratieaanpak om de efficiëntie te vergroten.
 • Je beheert de HBM API's en zorgt voor een vlekkeloze communicatie tussen de diverse systemen.

Vereisten

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ten minste 3 jaar professionele werkervaring als developer;
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van technische integraties, bij voorkeur met het Boomi platform;
 • Je bent vaardig in het nauw samenwerken met de business om zo de juiste prioriteiten te kunnen stellen voor integratieprojecten;
 • Je bent in staat om complexe bedrijfsprocessen te vertalen naar geïntegreerde oplossingen;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden om effectief te kunnen schakelen tussen technische en niet-technische belanghebbenden.

Ben je daarnaast gewend aan het werken in een Agile omgeving en is continu ontwikkelen voor jou vanzelfsprekend, dan ben je helemaal een ideale collega.


Dit bieden wij

 • De mogelijkheid om echt bij te dragen aan integraties over de volledige systeemketen;
 • Aan je eigen Business Cases werken tijdens de “Innovation Fridays;
 • Een afwisselende baan bij een snel groeiend, internationaal georiënteerd bedrijf;
 • Heel veel leuke collega’s, een gezellige werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een plezierig salaris voor nu en een hele goede pensioenregeling voor later, met lage werknemerspremie;
 • Een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer;
 • Personeelskorting op al het gereedschap in de winkel;
 • Je deelt mee in het succes van HBM met een bonusregeling die kan oplopen tot 1,5 maandsalaris!


Enthousiast geworden?

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en sluit je je graag aan bij het HBM-team? Stuur ons dan je sollicitatie! Eerst meer weten? Dan kun je contact opnemen met onze recruiter Saskia Bel via s.bel@hbm-machines.com of 06 86 84 95 75. Ze vertelt je graag meer over de functie en werken bij HBM.


Over HBM Machines

HBM Machines is meer dan 50 jaar geleden gestart als familiebedrijf. Wat ooit begon als gereedschapswinkel in Gouda, is inmiddels uitgegroeid tot één van de bekendste leveranciers van machines, gereedschap en toebehoren. Onze ruim 9.000 producten zijn verdeeld over 7 categorieën, namelijk: Werkplaatsinrichting, Gereedschap, Bouw, Automotive, Metaalbewerking, Houtbewerking en Buiten & Tuin.

Afgelopen jaren hebben wij een sterke online groei doorgemaakt en hebben we ook in Duitsland & Frankrijk onze digitale winkel geopend. Dit is echter pas het beginpunt: we hebben de ambitie om de grootste online gereedschapswinkel van West-Europa te worden!
Wij zijn ervan overtuigd dat het juiste gereedschap het halve werk is. Daarom maken wij kwalitatief goed gereedschap toegankelijk voor iedereen en hanteren we scherpe en eerlijke prijzen. Daarnaast beloven we dat wij ‘werkelijk alles voor jouw werkplaats’ hebben. HBM machines heeft een breed en diep assortiment in machines, gereedschappen en toebehoren. We zijn continu bezig met ons assortiment zodat alles wat men in gedachten heeft voor zijn of haar werkplaats bij ons kan vinden.
HBM machines is groot geworden door passie voor het vak, groot te durven denken en het continu uitdagen van onszelf. Zo zien we altijd nieuwe kansen en boren we nieuwe markten aan. Continu verleggen we onze grenzen en daarmee ons assortiment.

of