Overslaan naar content

Allround Customer Service Medewerker

Op locatie
 • Waddinxveen, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.200 - € 2.600 per maandCustomer Service

Functieomschrijving

Als Allround Customer Service Medewerker word jij onderdeel van ons team op de Klantenservice. Via ons ticketsysteem ga je vragen van onze klanten beantwoorden via de mail. Dit kan variëren van het sturen van track & trace codes tot kopieën van facturen en alles wat hier tussen zit. Dit klantcontact heb je ook via andere kanalen zoals chat, whatsapp en telefonisch. Jij zorgt ervoor dat iedere klant snel én goed geholpen wordt waardoor onze klanttevredenheid nóg hoger wordt.

Werken op de klantenservice bij HBM betekent klantenservice met een stoere bite. Je gaat starten op de administratieve tak, maar er is ruimte om je te ontwikkelen richting de technische tak binnen onze afdeling.

Vereisten

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
 • Je bent administratief en communicatief sterk en vindt het leuk om klanten op verschillende manieren te woord te staan;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je vindt het leuk om mee te denken in het verbeteren van processen.


Dit bieden wij

 • Een afwisselende baan bij een snel groeiend, internationaal georiënteerd bedrijf;
 • Een gezellige werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een goede pensioenregeling met een lage werknemerspremie;
 • Een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer;
 • Personeelskorting op de artikelen van HBM;
 • Een bonusregeling, deze is afhankelijk van het bedrijfsresultaat en kan oplopen tot 1,5 maandsalaris!


Enthousiast geworden?

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en sluit je je graag aan bij het HBM-team? Stuur ons dan je sollicitatie! Eerst meer weten? Dan kun je contact opnemen met onze recruiter Saskia Bel via s.bel@hbm-machines.com of 06 86 84 95 75. Ze vertelt je graag meer over de functie en werken bij HBM.


Over HBM Machines

HBM Machines is meer dan 50 jaar geleden gestart als familiebedrijf. Wat ooit begon als gereedschapswinkel in Gouda, is inmiddels uitgegroeid tot één van de bekendste leveranciers van machines, gereedschap en toebehoren. Onze ruim 9.000 producten zijn verdeeld over 7 categorieën, namelijk: Werkplaatsinrichting, Gereedschap, Bouw, Automotive, Metaalbewerking, Houtbewerking en Buiten & Tuin.

Afgelopen jaren hebben wij een sterke online groei doorgemaakt en hebben we ook in Duitsland & Frankrijk onze digitale winkel geopend. Dit is echter pas het beginpunt: we hebben de ambitie om de grootste online gereedschapswinkel van West-Europa te worden!

Wij zijn ervan overtuigd dat het juiste gereedschap het halve werk is. Daarom maken wij kwalitatief goed gereedschap toegankelijk voor iedereen en hanteren we scherpe en eerlijke prijzen. Daarnaast beloven we dat wij ‘werkelijk alles voor jouw werkplaats’ hebben. HBM machines heeft een breed en diep assortiment in machines, gereedschappen en toebehoren. We zijn continu bezig met ons assortiment zodat alles wat men in gedachten heeft voor zijn of haar werkplaats bij ons kan vinden.

HBM machines is groot geworden door passie voor het vak, groot te durven denken en het continu uitdagen van onszelf. Zo zien we altijd nieuwe kansen en boren we nieuwe markten aan. Continu verleggen we onze grenzen en daarmee ons assortiment.

of