Overslaan naar content

Winkelmedewerker

Op locatie
 • Moordrecht, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.500 - € 2.750 per maandWinkel

Functieomschrijving

Krijg jij energie van het te woord staan van klanten, het verkopen van mooie producten en het met een vrolijke noot tevreden stellen van klanten? Dan ben jij onze nieuwe winkelmedewerker!


Wat ga je doen?

Onze showroom in Moordrecht is dé snoepwinkel voor iedere klusser met twee rechterhanden. Op 1.400m2 vind je ruim 5.000 artikelen. Dit wordt jouw werkterrein. Iedere dag zorgen we er samen voor dat de winkel netjes en goed gevuld is. We heten onze klanten welkom en zorgen ervoor dat ze niet alleen de locatie van onze producten te weten komen, maar ook het juiste advies krijgen.

Na een bakje koffie mét stroopwafel aan onze familietafel en een (h)eerlijk gesprek over de klus die onze klant te wachten staat, verwijs je hem of haar naar de bovenverdieping. Hier kunnen onze adviseurs nog meer van HBM en ons uitgebreide assortiment laten zien.

Jij ziet deze klant weer terug aan de balie. Met een glimlach reken je de zojuist gescoorde nieuwe artikelen af en verwijs je de klant naar ons afhaalmagazijn. Ook laat je de mogelijkheden zien om via de website nog meer artikelen te kunnen laten bezorgen. Zo gaat de klant met een complete beleving en tevreden gevoel de winkel weer uit. Door de goede service zal deze zeker nog een keer terugkomen.


Jouw werkzaamheden

 • Je bent het visitekaartje van HBM en staat klanten vriendelijk te woord;
 • Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de kassawerkzaamheden;
 • Je verstrekt informatie over de gereedschappen en overige artikelen van HBM Machines;
 • Je vult de winkel aan en zorgt ervoor dat deze er tip top uit ziet;
 • Je bent bereid om overige werkzaamheden in de showroom uit te voeren.

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

Naast je energie beschik je over voldoende tijd om minimaal 24 uur per week ons team te komen versterken. Wij zijn zes dagen in de week open. Omdat zaterdag de drukste dag is, kun jij ook één keer in de twee weken op zaterdag werken.

Nog geen kennis van ons assortiment? Dat gaan we je leren! Het enige dat wij van je vragen is dat je een klant goed te woord kan staan. Het is een plus als je commercieel inzicht hebt hierbij.


Dit bieden wij

 • Een afwisselende baan bij een snel groeiend, internationaal georiënteerd bedrijf;
 • Een gezellige werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een marktconform salaris en een goede pensioenregeling met een lage werknemerspremie;
 • Een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer;
 • Een contract voor (in eerste instantie) 7 maanden met uitzicht op vast dienstverband;
 • Personeelskorting op onze artikelen;
 • Training on the job waarin we je alles leren over onze artikelen én het verkoopvak;
 • Een bonusregeling, deze is afhankelijk van het bedrijfsresultaat en kan oplopen tot 1,5 maandsalaris!


Enthousiast geworden?

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en sluit je je graag aan bij het HBM-team? Stuur ons dan je sollicitatie! Eerst meer weten? Dan kun je contact opnemen met onze recruiter Saskia Bel via s.bel@hbm-machines.com of 06 86 84 95 75. Ze vertelt je graag meer over de functie en werken bij HBM.


Over HBM Machines

HBM Machines is meer dan 50 jaar geleden gestart als familiebedrijf. Wat ooit begon als gereedschapswinkel in Gouda, is inmiddels uitgegroeid tot één van de bekendste leveranciers van machines, gereedschap en toebehoren. Onze ruim 9.000 producten zijn verdeeld over 7 categorieën, namelijk: Werkplaatsinrichting, Gereedschap, Bouw, Automotive, Metaalbewerking, Houtbewerking en Buiten & Tuin.

Afgelopen jaren hebben wij een sterke online groei doorgemaakt en hebben we ook in Duitsland & Frankrijk onze digitale winkel geopend. Dit is echter pas het beginpunt: we hebben de ambitie om de grootste online gereedschapswinkel van West-Europa te worden!
Wij zijn ervan overtuigd dat het juiste gereedschap het halve werk is. Daarom maken wij kwalitatief goed gereedschap toegankelijk voor iedereen en hanteren we scherpe en eerlijke prijzen. Daarnaast beloven we dat wij ‘werkelijk alles voor jouw werkplaats’ hebben. HBM machines heeft een breed en diep assortiment in machines, gereedschappen en toebehoren. We zijn continu bezig met ons assortiment zodat alles wat men in gedachten heeft voor zijn of haar werkplaats bij ons kan vinden.
HBM machines is groot geworden door passie voor het vak, groot te durven denken en het continu uitdagen van onszelf. Zo zien we altijd nieuwe kansen en boren we nieuwe markten aan. Continu verleggen we onze grenzen en daarmee ons assortiment.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar